Remijem završili sezonu

Monjac i Simčić pogodili za Orijent

33. kolo HNK Orijent VS NK Hrvatski dragovoljac 2:2

Crveno-bijeli nisu uspjeli završiti sezonu u pobjedničkom tonu te su protiv budućeg trećeligaša, Hrvatskog dragovoljca, odigrali neriješeno. Orijent je sezonu zaključio s čak četiri uzastopa poraza te remijem.

Orijent dolai do vrlo ranog vodstva i to već u prvoj minuti utakmice. Nakon što je Baboucaar Faal sreušen u kaznenom prostoru, udarac s bijele točke koristi Mateo Monjac te već na samom početku dovodi Orijentaše u vodstvo. Obje močadi u utakmicu su ušlu u osjetno izmijenjenim sastavima, a prvih pola sata donijelo je obostrano otvorenu utakmicu u kojoj su se šanse nizale jedna za drugom, ali bez dobre završnice. Nakon ranog vodstva gosti odmah uzvraćaju s dvije dobre prilike Zdunića (oba puta izvrsno reagira Mohorović). Potom Baboucarrov udarac zasutavlja Tuta, a u 11. minuti Čabrajić prolazi po desnoj strani domaćeg kaznenog prostora do Amoatng pivratu loptu posprema u mežu za 1:1. orijent je nastavljao romašivati izgledne prilike od ojih izdvajamo, Zrilić dvaput u istoj minuti (12′), Simčić (15′, 33′) te Lazar (28′).

U drugom poluvremenu glavnu ulogu opet je preuzo gostujući vrata, Tuta, koji je izašao kao pobjednik iz obračuna s Lazarom (49’) te Baboucarrom (50’). Kako to biva kazna za sve pormašaje stigla je u obliku pogotka za goste i to u 55. minuti kada Zdunić glavom šalje loptu u Mohorovićev desni kut za 1:2. Simčić je donio poravnanje rezultata kada nakon lijepog okreta i driblinga u 74. minuti pogađa za 2:2.

 

Ostavi komentar