Favorizirani Vukovar slavio

Rano vodstvo domaćina

32. kolo HNK Vukovar 1991 VS HNK Orijent 2:0

Naši Orijentaši ipak nisu uspjeli prekinuti niz od tri poraza nakon što su gostovali kod najučinkovitije drugoligaške momčadi proljetnog dijela prvenstva. Igrala se obostrano otvorena utakmica, ali su Vukovarci ipak opravdali ulogu favorita. Utakmica je vrlo rano usmjerena na noge domaćina nakon što su došli do ranog vodstva i to preko jedanaesterca. Naime, Emanuel Črnko nespretno zahvaća suparičkog igrača po nogama u kaznenom prostoru zbog čeka sudac Jukić pokazuje na bijelu točku. Izvođač je Torles Tim Knoll koji je bio siguran za vodstvo 1:0. Orijent je prijatio u prvih petnaestak minuta, ali bezuspješno.

Drugo poluvrijeme proteklo je u otvorenom nadigravanju, ali su ponovno konkretniji bili domaćini. Tako do konačne potvrde pobjede Vukovar 1991 dolazi u 86. minuti kada za 2:0 u 86. minuti pogađa Tino Jukić, na asistenciju Torlesa Tima Knolla.

U posljednjem kolu na Krimeji gostuje ekipa NK Hrvatski dragovoljac koja će odigrati revijalnu utakmicu s obzirom da su već zasigurno ispali iz lige.

Ostavi komentar