Edo Flego vieš nije trener Orijenta!

BSK odnio puni plijen

26. kolo HNK Orijent 1919 VS BSK 0:1

Nažalost, niti 26. kolo nije donijelo promjenu u lošem nizu Orijenta. Naime, puni plijen s Krimeje ovog puta odnosi ekipa NK BSK iz Bijeloga brda. Osmi poraz u odigranih jedanaest kola donio je i projenu na klupi crvenih s Krimeje. Edo Flego dao je ostavku nakon utakmice i time ostavio praznim mjesto glavnog treera svega 4 kola do kraja prvenstva i to na mjestu koje je daleko od komforne zone neispadanja.

Ključni trenutak utakmice dogodio se u 19. minuti. tadaOrijent ponovno pogodak dobianakon prekida i to nakon što lopta u kazenom prostoru dolazi pred Ivana Mihaljevića koji niti ne mora skočiti već lagani udarcem skreće loptu u mrežu Krimejčana za 0:1. Iz prvog poluvremena vrijedi izdvojiti sjajnu intervencija Mohorovia koji dvije minute prije primljenog pogotka izvrsno brani Bjelanovićev udarac iz blizine. Jedini pokušak Orijenta koji možemo izdvojiti jest onaj Dukaina iz daljine u 40. minuti utakmice, kada lopta prolazi poed vrata gostiju.

Drugo poluvrijeme donijelo je nešto zuštriju igru Orijenta, ali nisu uspjeli ozbiljnije priprijetiti Đilasovim vratima. U prilog tome ide i činjenica da izdvojiti možemo samo uklizavanje Marka Jelića u sudačkoj nadoknadi kada je Orijent bio njabliže potencijalnom poravnanju rezultata. BSK prijetio je iz polukontri i to dva puta izglednije, oba puta preko Josipa Čikvara (77’ i 89’).

Više o utakmici na sljedećim linkovima:

HNTV – Orijent 1919 VS BSK

 

Ostavi komentar