Rudeš osvojio 3 boda

Gudelj za pobjedu gostiju

17. kolo HNK Orijent 1919 VS NK Rudeš 0:1

Utakmicu 17. kola protiv NK Rudeš presudio je korner gostiju u 79. minuti utakmice kada Tomislav Gudelj nadvisuje domaću obranu i postiže pogodak za, pokazat će se, pobjedu. Ovom pobjedom Rudeš je na prvenstvenoj tablici preskočio Orijent 1919 i približio se vodećem Varaždinu na svega 2 boda.

Na kišom okupanoj Krimeji vrijedi istaknuti i izvrsnu atmosferu za koju su zaslužne navijačke skupine obaju klubova.

Prvu priliku na utakmici imaju gosti i to u 9. minuti kada Sekulić prolazi nekoliko obrambenih igrača Orijenta, ali pred Boglićem gubi ravnotežu i puca preko gola. Gosti su izglednu šansu imali i u 18. minuti kada se pravovremenom reakcijom iskazuje Boglić, a posao dovršava Mulac izbijajući loptu s gol crte. U 32. minuti bilježimo dva udarca Senčara od kojih jedan, po sudu domaćih igrača, igrač Rudeša brani rukom no glavn isudac utakmice nije dijelio to mišljenje.

U nastavku utakmice Orijent 1919 izgledao je bolje nego u prvom poluvremenu. U 57. minuti Rudeš je nakon kornera pogodio i gredu Orijentovih vratiju. Do kraja utakmice Rudeš je imao još dvije izgledne šanse, zicera koje nisu iskoristili te se tako utakmica završava s na početku spomenutih 1:0.

Više o utakmici na sljedećim linkovima:

HNTV – Orijent 1919 VS Rudeš (video)

Novi List – Orijent 1919 VS Rudeš

Ostavi komentar