Novi trener Orijenta 1919

Marin Mikac
Mikac Marin

Marin Mikac, novi trener Orijenta 1919

Marin Mikac novi je trener Orijenta 1919!

Mikac stiže u Orijent nakon trenerskih angažmana u HNK Rijeka gdje je član stručnog stožera seniorske ekipe, U15 hrvatske reprezentacije, NK Pomorac gdje trenira U19 momčad te kao trener seniorskih momčadi u NK Crikvenica te NK Naprijed. Usporedno s trenerskim razvojem Marin napreduje i u akademskom smislu te u svega nekoliko godina uspijeva diplomirati na nogometnoj akademiji HNS-a gdje je stekao UEFA „PRO“ trenersku licencu. Posebno veseli i iskustvo u radu s mlađim uzrastima što će zasigurno doprinijeti još kvalitetnijem razvoju našeg omladinskog kadra u seniorskoj momčadi.

Marinov nogometni put kao profesionalnog igrača nije ništa manje zanimljiv. Nastupao je za sve uzraste hrvatske mlade nogometne reprezentacije te za U21 reprezentaciju. Seniorsku karijeru gradio je u hrvatskim klubovima HNK Rijeka, NK Osijek te NK Pomorac, grčkom FC Kerkyra, malezijskim MK Land i UPB MyTeam te libanonskom Al Ansar.

Energični 36-godišnjak lice je nove promjene na Krimeji, a kao što znate promjena nam vrlo često daje mogućnost novog rasta. Promjena će možda uvjetovati adaptaciju dosadašnjeg smjera, ali svakako ne i cilja – energičan, stabilan i jak Orijent!

Nastavljamo naš put prema uspjehu s vama na našoj strani. Ne zaboravimo – Orijent je tvoj i moj. Orijent je naš!

Dobrodošao Marine, želimo ti puno uspjeha na klupi crveno bijelih.

Samo ORIJENT!

Vijest o novom treneru prenosi i:

Novi List / Novi trener

Fotografija: SportCom.hr

Ostavi komentar