Orijent se iz Vinkovaca vraća praznih ruku

Črnko smanjio rezultatski minus
Cibalia VS Orijent

31. kolo HNK Cibalia VS HNK Orijent 1919 3:2

Na svoje novo gostovanje Orijent je ovog puta otputovao u Vinkovce, domaćin NK Cibalia. Nakon devedeset minuta igre, bodovi su pripali Slavoncima.

Orijentaši su u utakmicu ušli pomalo uspavani što je domaćin kaznio već u 17. minuti. Jazvić i Ciprić bez previše muke bježe Orijentovoj obrani po lijevom boku, a krivac za 1-0 je Andrija Bubnjar. Već deset minuta nakon prvog pogotka, pao je i drugi. Nakon nabačaja iz kuta, Emanuel Črnko izbija loptu, ali ona sjeda na volej Cipriću koji snažno puca u okvir Orijenovih vrata, no Boglić brani. Međutim odbijena lopta dolazi do Karabatića i on postiže pogotak za 2-0. Orijent prvi put ozbiljnije prijeti u 37. minuti preko slobodnjaka. Rezultat ostaje nepromijenjen do povratka s odmora.

Novu promjenu rezultata vidjeli smo u 62. minuti. U akciji s desne strane u asistente se upisao Ivan Crnov, a u strijelce za povećanje vodstva Ivan Jajalo za 3-0. Orijent napokon u 70. minuti prijeti ozbiljnije preko Vedrana Gerca koji pogađa vratnicu, a tri minute kasnije Črnko se nalazi na pravom mjestu i ubačaj s desne strane glavom šalje preko crte za 3-1. U 85. glavni akter nove Orijentove prijetnje je Kristian Fućak, ali niti jedan od njegova dva pokušaja ne završava u golu. Gotovo preslikanu akciju iz 73. minute gledamo i u 90. Na nabačaj s desna, najbolje se snašao Črnko i postiže svoj drugi pogotak, i ovaj put s glavom te postavlja konačnih 3-2.

Više o utakmici na sljedećim linkovima:

HNTV – Cibalia VS Orijent 1919 (video)

Ostavi komentar