Milanović za pobjedu

Čudesni Mohorović

29. kolo NK Dubrava Tim kabel VS HNK Orijent 0:1

Orijent je na gostovanju kod Dubrave osvojio važna tri boda, iako su imali igrača više na terenu. Unatoč toj brojčanoj prednosti, momčad pod vodstvom Petre Mandić, jedine trenerice na tako visokoj razini hrvatskog nogometa, pokazala se kao bolji suparnik veći dio utakmice. Dubrava TK krenula je vrlo ambiciozno od samog početka, stvarajući mnogo problema Orijentu. Srećom po Orijent, domaćinima je nedostajao precizan završni pas koji bi ih doveo u priliku. U 9. minuti, Patrik Mohorović je nehotice stvorio priliku za Dubravu, ali nisu je uspjeli iskoristiti zbog suvišnih dodavanja.

Sredinom prvog dijela, Dubrava TK je imala najveću priliku, ali je Mohorović briljantno reagirao na udarac Luka Vrbančića, otklanjajući veliku opasnost. Usred domaćih napada, Orijent je stigao do brojčane prednosti nakon što je Luka Posinković napravio prekršaj na Dominiku Simčiću. Crveni karton za Posinkovića stvorio je dodatne probleme domaćima. Unatoč tome, do poluvremena Orijent nije uspio postići gol.

U drugom dijelu, najveće uzbuđenje nije došlo s terena, već kada je službeni spiker objavio da pauk podiže nepropisno parkirane automobile oko stadiona. Igra se nije bitno promijenila, no u 71. minuti Orijent je postigao gol nakon kornera, što je bio konačan rezultat utakmice. Dubrava TK je tijekom preostalih dvadesetak minuta nastojala poravnati rezultat, ali Orijent je uspio sačuvati svoju prednost, koncentrirajući se na obranu.

Ostavi komentar