Drugi remi na Krimeji

Poništeni pogodak obilježio utakmicu

2. kolo HNK Orijent 1919 VS NK Dubrava Tim kabel 2:2

U drugom kolu Prve NL Orijentaši na domaćem terenu ponovno nisu uspjeli doći do punog plijena. Na koncu susret je mogao otići i na jednu i na drugu stranu. Utakmica započinje žustro, a domaćin do vodstva dolazi već u 11. minuti kada Švrljuga izvodi korner i nakon glavometa Dubravinih igrača loptu pod preču šalje Dominik Mulac. Prvu opasniju priliku Dubave gledali smo u 22. minuti kada Boglić izvrsno brani Žabecov udarac. Svega osam minuta kasnije Agba osvaja loptu i šalje ju Ljubanoviću koji loptom pogađa Tadejevićevu ruku unutar šesnaesterca. Ljubanović je s bijele točke bio precizan za izjednačenje, 1:1.

Blic preokret priredio je Orijent 1919 koji nije dozvolio Dubravi niti poštenu prolsavu pogotka. Naime, James u kaznenom prostoru ruši Ibišija, a glavni sudac utakmice Jurčević ponovno pokazuje na bijelu točku. Siguran izvođač za 2:1 bio je Mario Tadejević, a tim rezultatom otišlo se i na predah.

Događaj koji je obilježio utakmicu svakako je Orijentov poništeni pogodak iz 49. minute. U poprilično čudnom ozračju i nakon još čudnijih konzultacija, glavni sudac poništio je pogodak. Do kraja gledali smo utakmicu dobrog tempa, ali bez izraženih prilika. Rezultat se nije mjenjao sve do 80. minute kada je Vajdovčić lijepim udarcem pogodio lijevi kut Boglićeva gola i postavio konačnih 2:2.

Ostavi komentar