Nastavak pozitivnog niza

Orijent poboljšao fazu obrane

15. kolo NK BSK VS HNK Orijent 0:0

Nakon nevjerojatnog obrata u 14. kolu u kojem su črljeno-beli svladali Jarun 4:3, Krimjčani su nastavili pozititvan niz sačuvavši svoju mrežu netaknutom na gostovanju u Bijelom Brdu.

Vjerojatno njrealniji ishod ove utakmice koja nije bilo isuviše sadržajna, ali u kojoj su Orijentaši prikazali puno bolju obrambenu igru nego što je to bio slučaj u ranijim utakmicama. U 25. minuti otvorila se prigoda iz kontre za Matea Monjca koji se nije najbolje snašao u situaciji koja je obećavala. Svega nekoliko minuta kasnije svoje pucačke sposobnosti kušao je i Črnko, ali je domaći vrtara bio spreman na taj pokušaj. Najbolju priliku prvog poluvermena imali su domaćini kada zadnja linija Orijenta ne reagira dobro što daje šansu Sundayu da puca s desetak metara, ali nije bio precizan.

U drugom poluvremenu u igru je ušao i Ibishi koji je potencijalno mogao učiniti nešto više u situaciji koja je izgledala dobro, ali je njegov udarac zaustavljen. Posljednje tri prigode na utakmici imalu s domaćini i to preko Sinanovića čiji udarac brani Zadro. Zatim, Sunday glavom (80’) i Božić (92’) koji je tukao preko vrata.

 

Ostavi komentar