Nastavak pozitivnog niza

Braut i Dukađin za pobjedu

29. kolo HNK Orijent VS NK Kustošija 2:0

Orijentaši su uspjeli doći do četvrte pobjede u nizu od šest utakmica u kojima nisu doživjeli poraz. Ovog puta pobijedili su Kustošiju. Najbolju priliku prvog poluvremena imao je Faal Babocarr koje su centimetri dijelili od pogotka i dovođenja crveno-bijelih do vodstva. Naime, u 34. minuti pred vratara Giovannija Jerolimova izlazi odlično raspoloženi Filip Braut koji iz duela s vrataraom gostiju izvlači deblji kraj, ali njegov udarac se odbija samo do Faala koji je snažnim udarcem pogodio gredu.

Gosti su izglednije šanse imali u 18. te poom u 25. minuti kada se Andrej Šaronja našao u dvjema dobrim pozicijama, ali je izostala dobra završnica. Zato se u cijeloj utakmici iskazao jedan od ponajboljih Orijnetaša, a to je bio vratara, Mislav Zadro. Prvo se iskazao odličnom obranom Dujmovićevog udarca, a potom u 68. minuti brani stopostotu šansu Geljića.

Crveno-bijeli konačno su uspjeli probiti gostujuću obranu nakon sat vremena igre. U igru je netom prije ušao Filip Zrilić koji je odlično prošao lijevom stranom , a pitom se njegova pratnja okliznula. Loptu j zavrnuo taman kako treba za glavu Filipa Brauta koji je pogodio malu mrežu za 1:0. Sve je to Filip Zrilić ponovio u sudačkoj nadoknadi vremena kada s lijeva ubacio za Dinu Dukađina koji također glavom pogađa za 2:0 i finali rezultat.

 

Ostavi komentar