Neriješeno na početku sezone

Važan bod
Medjimurje vs Orijent 1919

1. kolo NK Međimurje VS HNK Orijent 1919 1:1

Na otvorenju sezone Orijent osvaja svoj prvi drugoligaški bod nakon 15 godina! Velika napetost koja je obilježila smiraj pripremnog perioda zasigurno je utjecala i naše Orijentaše koji su svoj drugoligaški debi otvorili vrlo sramežljivo. Domaćin je već unutar prvih 10 minuta utakmice imao dvije izgledne prilike od kojih jedna završava na Berkovićevoj gredi. Ipak, naši crveno-bijeli bude se nakon početnog šoka i uspostavljaju ravnotežu snaga što i donosi sve veći broj šansi. Do kraja prvog poluvremena opasno prijete Monjac, Ivančević te Travaglia, a najizglednije prilike prvih 45. minuta djelo su Gerca i Iličića.

Nakon odmora domaćin ponovno bolje otvara utakmicu, a vodeći pogodak postižeu 62. minuti kada Hudečak ubacuje visoku loptu s desne strane, a glavom ju u gol posprema Šimičić. Do izjednačenja Orijentaši dolaze u 86. minuti kada Mulac pravovremenim skokom postiže pogodak glavom na ubačaj Emanuela Črnka.

Vrlo dobro otvorenje drugoligaške sezone je iza nas, za koje bismo mogli reći da je podjela bodova pravedno razrješenje, a pred nama je prva domaća utakmica na obnovljenoj Krimeji kada nam u goste stiže GNK Dinamo II.

Više o utakmici na sljedećim linkovima:

Emedjimurje – Medjimurje VS Orijent 1919

Novi List – Medjimurje VS Orijent 1919

SportCom.hr – Medjimurje VS Orijent 1919

Ostavi komentar