Single Blog Title

This is a single blog caption
tablica

Kraj sezone 2017/2018: Orijent drugi!

Iako je Orijent poražen u posljednjem 30. kolu 4. lige NS Rijeka u Crikvenici rezultatom 2:1, nitko nije bio žalostan. Naprotiv, i igrači i navijači sa veseljem su proslavili završetak jedne odlične sezone seniora koji su osvojili drugo mjesto!

Rezultat je to koji u danim okolnostima ima vrlo veliku važnost i težinu i svatko tko je pratio Orijent zna koliko je to veliki uspjeh. Grobničani su ove sezone imali jednu od najboljih momčadi u povijesti i bez mrlje su osvojili prvenstvo i prvi prošli ciljem. Svi u Orijentu im na tome čestitamo. Cijele sezone “puhali” smo im za vratom ali nismo dočekali njihov kiks. Orijentu i ovaj rezultat otvara brojne mogućnosti na sportskom, invensticijskom i drugim planovima i već vidimo rezultate odnosno interes eventualnih ulagača koji bi donijeli, nadamo se, dugoročnu stabilnost u funkcioniranju kluba te omogućili daljnji sportski napredak što Orijent definitivno zaslužuje.

Još jedan ciklus u povijesti Orijenta završava. Orijent ne samo da je preživio, nego živi i igra ozbiljnu ulogu u natjecanjim u kojama se bori u svim kategorijama. No, sada se prije svega treba dobro odmoriti, hladne glave odvagati ponuđene opcije i odlučiti o tome što je najbolje za Orijent u budućnosti. Još jednom zahvaljujemo svim igračima na čelu sa trenerom Butorović Danilom, kondicijskim trenerom Kulušić Fedorom, trenerom vratara Božičković Damirom, fizoterapeutom Mijuk Dejanom, liječnikom Rebić Vanjom, oružarom Šegota Predragom te predstavnikom kluba koji je u ime Uprave proveo sve utakmice na klupi seniora ove sezone Čabrijan Alenom, tajnicom Šestan Valneom.

Hvala svim trenerima u omladinskom pogonu na nesebičnom zalaganju u vođenju omladinskih kategorija kluba koje su također ostvarile lijepe rezultate ove sezone. Hvala svim dječacima od sportske igraonice do momaka u juniorima na predstavljanju Orijenta i njegovih boja u svim natjecanjima u kojima je Orijent sudjelovao. Hvala njihovim roditeljima i rodbini na strpljenju i pomoći u rješavanju brojnih izazova koji pogon od 250 dječaka nosi sa sobom. Hvala i našim vjernim navijačima “Red fuckersima” koji su nas pratili, kritizirali, voljeli, malo manje voljeli… No bez naših navijača sve bi bilo kao “juha bez soli” i njihova ljubav prema Orijentu je neupitna i fanatična, a to nam je uvijek bilo zajedničko. Volimo i mi Vas. Za mjesec Lipanj 2018. planirana je redovna izborna Skupština kluba na kojoj će se o svemu sa članovima kluba imati prilike odlučiti o pravcima i načinima razvoja kluba u budućnosti. Jedan puni ciklus (mandat) je završio i nadamo se da dolazi još bolji i ambiciozniji ciklus za naš voljeni Orijent. O točnom datumu Skupštine članovi će uskoro biti obavješteni običnom i elektronskom poštom.

Neka nam još dugo živi naš Orijent i crveno bijela boja ambasadora Sušaka!

Ostavi komentar