HNK Orijent 1919 - Kumičićeva 66, TEL/FAX: 051/403-004, OIB: 80500347365, IBAN: HR2624000081110225408, info@nk-orijent.com
PRIJATELJI KLUBA:
Restoran Na Sušaku, CB Maritime, Tiskara Sušak, Andar d.o.o., Mot-Var, Mar-Com, Caffe bar 64, Eko tim partner, Zadro, Pekara Vojak
Restoran Na Sušaku, CB Maritime, Tiskara Sušak, Andar d.o.o., Mot-Var, Mar-Com, Caffe bar 64, Eko tim partner, Zadro, Pekara Vojak

Raspored treninga za morčiće tijekom zimskih mjeseci

Pogledajte raspored treninga za tri zimska mjeseca u sezoni 2015/2016 za kategoriju morčića i početnika.

U skladu s najavama, potrudili smo se za djecu pronaći termine na kojima neće biti izloženi vremenskim neprilikama s kojima možemo računati tijekom zime. Bura, posebno aktivna na Sušaku i neumorne riječke kiše, često čine treninge na Orijentovom igralištu nepremostivim izazovom. Stoga se cjelokupni nogometni program tijekom prosinca ove i siječnja i veljače druge godine seli u Kostrenu pokraj sportske dvorane, na igrališta s umjetnom travom. Tako ćemo osigurati nesmetano odvijanje treninga u slučaju kiše, a i bura je manja nego na Krimeji.

Osim toga, iskoristili smo zimu da bi u razvoj najmlađih Orijentaša uključili judo i aikido, dva borilačka sporta za koja očekujemo da će doprinijeti skladnijem razvoju malih nogometaša. Na edukacijama koje smo proveli za roditelje objasnili smo nužnost višestranog razvoja i pokazali kako se u najboljim nogometnim akademijama program treninga provodi upravo uključivanjem drugih sportova. Oni djeci daju široku bazu, razvijaju sposobnosti koje nogometni trening ne može i daju nužni predah od nogometa koji sprječava da djeca prerano izgore ako se bave isključivo jednim sportom. Ovom priliko se zahvaljujemo judo klubu Rijeka i aikido klubu Rijeka na razumijevanju koje su pokazali za Orijent i ističemo kako nam je drago da možemo surađivati.

Zima će biti i prilika da najupornijim i najtalentiranijim Orijentašima pružimo priliku za dodatno napredovanje kroz individualni rad. Vjerujemo da na taj način dajemo dodatnu vrijednost treninzima i uz individualne vratarske treninge za talentirane i motivirane vratare, uvodimo individualni rad s nogometašima 2005. i 2006. godišta.

Molimo polaznike škole da nas podrže u našim nastojanjima obzirom da je ovo prva godina provođenja višestranog programa razvoja u Orijentu. Ako se pojave problemi, pokušat ćemo ih zajednički riješiti. U nastavku pogledajte raspored za svaki mjesec za svaku grupu koja je označena prezimenom trenera.
Ako zbog ranije preuzetih obaveza ne možete stići u termin vaše grupe, obratite se svom treneru pa ćemo pokušati pronaći rješenje. Promjene u rasporedu su moguće uz pravovremeno javljanje trenera vaše grupe.

raspored 12 2015

raspored 01 2016

raspored 02 2016

 

Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember MeStranice izradio: Mar-Com, Rijeka