HNK Orijent 1919 - Kumičićeva 66, TEL/FAX: 051/403-004, OIB: 80500347365, IBAN: HR2624000081110225408, info@nk-orijent.com
PRIJATELJI KLUBA:
Restoran Na Sušaku, CB Maritime, Tiskara Sušak, Andar d.o.o., Mot-Var, Mar-Com, Caffe bar 64, Eko tim partner, Zadro, Pekara Vojak
Restoran Na Sušaku, CB Maritime, Tiskara Sušak, Andar d.o.o., Mot-Var, Mar-Com, Caffe bar 64, Eko tim partner, Zadro, Pekara Vojak

2. kolo: HNK Orijent 1919 - NK Grobničan 3:3

U 2. kolu 4. lige NS Rijeka, na Krimeji preko 300 gledatelja uživalo je u bogatoj utakmici, gdje smo vidjeli puno lijepih poteza, izrađenih akcija, nekoliko preokreta, te u konačnici i šest golova. Kiša koja se ponovno spustila nad Krimejom, nije potjerala lijepi broj navijača oba kluba koji su pohodili stadion da bi u konačnici svi skupa vidjeli jedan odličan nogomet, dviju raspoloženih ekipa na travnjaku. Grobničan je pokazao svoju kvalitetu, naš Orijent je odigrao odlično i konačni rezultat 3:3 možemo reći da je najpravedniji ishod ove utakmice. Nakon početnog vodstva naših, pa preokreta gostiju za 1:2 na poluvremenu vračali smo se u utakmicu, sa igračem više preokrenuli na 3:2, da bi Piličić svojim hattrickom u 79' otkinuo bod na Krimeji za konačnih 3:3.
Naši dečki su kolektivno odigrali jednu odličnu utakmicu gdje su pokazali da i ove sezone će biti "tvrd orah" svim ekipama u ligi, tako da s optimizmom idemo dalje u slijedeće susrete. Ostaje žal što nismo uzeli sva tri boda, međutim treba biti zadovoljan viđenim jer ovo je bila utakmica koja vraća vjeru u nogomet, te koja nam pokazuje da i u nižim ligama se igra odličan nogomet.
Ne želimo isticati pojedina imena jer jučer je cijela ekipa odigrala jednu dobru utakmicu, međutim još dodatno veseli kada na golu Orijenta nastupi naš ulazni junior Kurzer sa tek 16 godina i unatoč 3 primljena gola odradi lavovski svoj posao. Orijent je klub koji daje prilike mladim igračima i to je ono što veseli.
Također moramo spomenuti i sudačku trojku koja je odradila svoj posao na visini, te i time doprinijeli da ova utakmica bude u konačnici za gušt svih prisutnih na tribini stadiona.
Hvala svima koji su jučer bili prisutni na Krimeji, te pratimo naš Orijent i u slijedećim susretima u što većem broju a zasigurno je da ćemo se nagledati još dobrog nogometa ove sezone.
2. kolo 4.NL NS Rijeka, ORIJENT - Grobničan 3:3. Strijelci za Orijent: Iličić 9' Fatić (50' - 11m), Šarković 63'.
Bravo dečki, samo naprijed!

Photo by Ivica Tomić NL

Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember MeStranice izradio: Mar-Com, Rijeka

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player