HNK Orijent 1919 - Kumičićeva 66, TEL/FAX: 051/403-004, OIB: 80500347365, IBAN: HR2624000081110225408, info@nk-orijent.com
PRIJATELJI KLUBA:
Restoran Na Sušaku, CB Maritime, Tiskara Sušak, Andar d.o.o., Mot-Var, Mar-Com, Caffe bar 64, Eko tim partner, Zadro, Pekara Vojak
Restoran Na Sušaku, CB Maritime, Tiskara Sušak, Andar d.o.o., Mot-Var, Mar-Com, Caffe bar 64, Eko tim partner, Zadro, Pekara Vojak

Novi dresovi seniora za sezonu 2017./2018.

U četvrtak u jutarnjim satima u tajništvu kluba na stadionu Krimeja dočekali smo i preuzeli od strane djelatnika Ghiasport-Pazin nogometnu garnituru "Macron" ( 2 golmanska + 22 igračka kompleta ).
Navedenu nogometnu garnituru naši seniori nositi će u natjecateljskoj sezoni 2017/18. na nogometnim terenima 4.NL NS Rijeka.
Garnitura dresova je poklon klubu koji je rezultat hvalevrijedne akcije " Uvijek ORIJENT(irani) " u kojoj su sudjelovali simpatizeri, navijači, ex.igrači kluba koji imajući na umu da iz godine u godinu sve teže je funkcionirati u amaterskom sportu te puni razumijevanja svojim donacijama su dobrovoljno i na opće zadovoljstvo pripomogli kupnju ove nogometne garniture "Macron" za naš HNK Orijent 1919.

Ovim putem želimo zahvaliti svima koji su se odazvali i sudjelovali u ovoj akciji te svojim nesebičnim odvajanjem financijskih sredstava uvelike pomogli u radu našeg nogometnog kolektiva na Sušaku.
Nadamo se da u budućnosti odaziv u sličnim akcijama će biti još i veći i da kao društvena zajednica svi skupa ćemo pronaći način da uključimo se i približimo u radu, te djelovanju našeg nogometnog kluba na Sušaku.
Klub se zaista na mnoge načine može pomoći samo bitna je snaga volje i želje da imamo uspješan i zdrav "naš mali dio svemira" gdje u pozitivnoj atmosferi svi zajedno ćemo provoditi vrijeme, družiti se te uživati u "najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu".
HVALA SVIM DONATORIMA NA SUDJELOVANJE U AKCIJI: Uvijek ORIJENT(irani) ":

D. ČUČKOVIĆ ("Mesnice Čučković")
R. NEGOVETIĆ ( "O.Ognjišće")
L. MARIJANOVIĆ ( pizzeria "Destino")
D. STANIŠIĆ ("Mot-Var")
D. BAKOVIĆ (ex. igrač)
H. RODIN (ex. igrač)
I. RAKOCIJA (ex.igrač)
P. MATAIJA ( KNO.)
V. GROZDANIĆ (KNO.)
I. DŽAMBAS (prijatelj KNO.)
N. MIŠLJENOVIĆ ( KNO.)

Prijava

Login to your account

Username *
Password *
Remember MeStranice izradio: Mar-Com, Rijeka

In order to view this object you need Flash Player 9+ support!

Get Adobe Flash player